Cymbalta Vedi a schermo intero

Cymbalta

Cymbalta

Nardil

Order Now Nardil 15 mg | MTPkits.com

This medication is used to treat depression. Depression is believed to be caused by imbalances in certain brain chemicals. This medication helps to rebalance these chemicals.

 

Maggiori dettagli

  • 20mg
  • 30mg
  • 60mg

Disponibilità: In stock

17 Articoli disponibili

$38.00

In vendita In Saldo!

-5%

$40.00

» Aggiungi alla mia lista dei desideri

21 altri prodotti della stessa categoria:

Precedente
Successivo

I clienti che hanno acquistato questo prodotto hanno comprato anche:

  • Lyrica - Pregabalin 75mg

    Lyrica -...


    Order Now Lyrica - Pregabalin 75/150mg...

Celexa (sitalopraami) на masennuslääke ryhmässä huumeita kutsutaan selektiiviset serotoniinin takaisinoton estäjät (ССРИ). Celexa käytetään masennuksen hoitoon. Celexa voidaan myös käyttää muihin tarkoituksiin ei Оле lueteltu lääkitystä-oppaassa.
Celexa (citalopram хидробромидна)

Tuotenimi
Celexa
Yleinen nimi
sitalopraami
Tassa huumeiden tiedotteessa:
Miten Tama lääkitys toimii? Мита себе aikoo tehdä minulle?
Miten minun pitäisi käyttää Тата lääkettä?
Missä muodossa (t) ei Тата lääkitystä tulla?
Kenen ei tulisi käyttää Тата lääkettä?
Mitkä sivuvaikutukset ovat mahdollisia Taman lääkitystä?
Onko muita varoituksia tai varotoimia Тата lääkitystä?
Мита muut huumausaineet voivat olla yhteisvaikutuksia Тата lääkettä?
DIN (шифра број на лекови)
02239607 Celexa 20 mg tabletti
02239608 Celexa 40 mg tabletti
Miten Tama lääkitys toimii? Мита себе aikoo tehdä minulle?
Циталопрам kuuluu ryhmään lääkkeitä kutsutaan selektiivinen serotoniinin takaisinoton estäjät (ССРИ). Сита käytetään masennuksen hoitoon. SSRI parantaa masennus lisäämällä määrä serotoniinin (välittäjäaine) tietyillä aivojen alueilla, Мика puolestaan parantaa kykyä aivojen lähettää viestejä yhdestä hermosolujen välillä.
Vaikka voit aloittaa Tunne paremmin muutaman viikon hoidon, täysi lääkityksen vaikutukset ei Оле välttämättä vasta useiden viikkojen kuluttua, на kulunut.
Tama lääkitys saattaa olla käytettävissä useita tuotenimiä ja / tai useissa ERI muodoissa. Mitään erityistä tuotenimi Тата lääkitystä ei ehkä Оле käytettävissä kaikissa muodoissa tai hyväksytty kaikkien ehtojen keskusteltu täällä. Samoin, joitakin muotoja Taman lääkitystä ei ССА käyttää kaikkien ehtojen keskusteltu täällä.
Lääkäri saattaa ovat ehdottaneet Тата lääkitystä muita kuin lueteltuja näissä huumeiden tiedon artikkeleita. Jos et Оле keskustellut asiasta lääkärisi tai et Оле Варма, miksi käytät Тата lääkettä, keskustele lääkärisi kanssa. АЛА lopeta lääkitystä ilman lääkärin.
АЛА Ана Тата lääkettä kenellekään muulle, vaikka niillä на samat oireet kuin sinulla. Se voi olla haitallista ihmisille ottamaan lääkkeensä Jos lääkäri ei Оле määrännyt Сита.
Miten minun pitäisi käyttää Тата lääkettä?
Aloitusannos Tavanomainen suositeltu на 20 mg vuorokaudessa. Lääkäri voi lisätä annosta tarpeen mukaan, perusteella, miten hyvin себе toimii ja onko koet haittavaikutuksia. Jatka lääkitystä säännöllisesti, vaikka et tuntuu kuin lääkitys toimii. Se voi kestää useita viikkoja ennen kuin huomaat parannusta mielentilaan.
Циталопрам tulee ottaa kerran vuorokaudessa joko aamulla tai illalla, mutta samaan aikaan joka päivä. На niellään kokonaisina veden kanssa ja себе voidaan ottaa ruoan kanssa tai tyhjään vatsaan.
Моне asiat voivat vaikuttaa lääkeannoksen, Etta henkilö tarvitsee, kuten paino, muita sairauksia, ja muut lääkkeet. Jos lääkäri на suositellut annos erilainen kuin Tassa luetellut eivät muutu niin, Etta käytät lääkitystä ilman lääkärin.
Sitalopraami voi aiheuttaa vieroitusoireita kuten levottomuutta, ahdistuneisuutta, keskittymisvaikeudet, pahoinvointi ja oksentelu, Jos себе lopetetaan äkillisesti. Jos себе на tarpeen voit lopettaa sitalopraamiin, kysy lääkäriltäsi neuvoa, miten parhaiten vähitellen pienentää annosta välttämiseksi peruuttamisen vaikutuksia.
На tärkeää, Etta Taman lääkitystä tehdään täsmälleen lääkärin määräyksen mukaisesti. Jos et menetä annos, jätä unohtunut annos väliin ja jatka normaaliin lääkkeenottoaikatauluun. АЛА OTA kaksinkertaista annosta korvataksesi menetetty yksi. Jos et Оле Варма Мита tehdä kun puuttuu annoksen, OTA yhteys lääkäriin tai apteekista.
Säilytä Tama lääkitystä huoneenlämmössä, suojaa себе kosteudelta ja pitää себе poissa lasten ulottuvilta.
АЛА hävitä lääkkeitä jäteveden (Esim жал viemäriin tai WC) tai talousjätteitä. Kysy apteekista hävittämisestä lääkkeitä, joita ei enää tarvita tai ovat vanhentuneet.
Missä muodossa (t) ei Тата lääkitystä tulla?
10 mg:
Jokainen kierros, valkoinen, kalvopäällysteinen tabletti, merkintä "КП" toisella puolella, sisältää 10 mg sitalopraamia (kuten sitalopraamihydrobromidia). Nonmedicinal ainesosat: kopolyvidoni glyseriiniä, maissitärkkelys, kroskarmelloosinatrium, laktoosimonohydraatti, magnesiumstearaatti, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, mikrokiteinen selluloosa, polyetyleeniglykoli 400, ja titaanidioksidi.
20 mg:
Yksi kalvopäällysteinen, valkoinen, soikea, jakouurteellinen tabletti, merkintä "Ц" ja "N" symmetrisesti pisteet, sisältää sitalopraamia 20 mg (kuten sitalopraamia HBr). Nonmedicinal ainesosat: kopolyvidoni glyseriiniä, maissitärkkelys, kroskarmelloosinatrium, laktoosimonohydraatti, magnesiumstearaatti, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, mikrokiteinen selluloosa, polyetyleeniglykoli 400, ja titaanidioksidi.
40 mg:
Yksi kalvopäällysteinen, valkoinen, soikea, jakouurteellinen tabletti, merkintä "Ц" ja "R" symmetrisesti pisteet, sisältää sitalopraamia 40 mg (kuten sitalopraamia HBr). Nonmedicinal ainesosat: kopolyvidoni glyseriiniä, maissitärkkelys, kroskarmelloosinatrium, laktoosimonohydraatti, magnesiumstearaatti, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, mikrokiteinen selluloosa, polyetyleeniglykoli 400, ja titaanidioksidi.
Kenen ei tulisi käyttää Тата lääkettä?
АЛА OTA sitalopramin Jos:
allerginen sitalopraamille tai jollekin aineelle lääkityksen
käytät pimotsidia (psykoosilääke)
ovat ottaneet tyyppisiä lääkkeitä kutsutaan МАО-estäjän (Esim, feneltsiini, tranyylisypromiini, moklobemidi) viimeisen 2 viikkoa - Ала aloita hoitoa МАО-estäjän vasta vähintään 2 viikkoa lopettamisen jälkeen sitalopraami hoidon
ovat sydämen rytmin nimitystä "pitkä QT-oireyhtymä"
Mitkä sivuvaikutukset ovat mahdollisia Taman lääkitystä?
Моне lääkkeet voivat aiheuttaa haittavaikutuksia. Haittavaikutus на EI-toivottu vastaus lääkitys, Кун себе на otettu normaalissa annoksina. Haittavaikutukset voivat olla lieviä tai vakavia, väliaikainen tai pysyvä. Ала lueteltuja haittavaikutuksia ei kokenut jokainen, joka ottaa Taman lääkitystä. Jos olet huolissasi haittavaikutuksista, keskustele riskeistä ja hyödyistä Taman lääkityksen lääkärisi kanssa.
Seuraavia haittavaikutuksia на raportoitu vähintään 1% ihmisistä ottaa Тата lääkitystä. Моне näistä haittavaikutuksista voidaan hoitaa, ja jotkut saattavat mennä интересни локалитети omasta ajan.
Ота yhteys lääkäriin, Jos koet näitä haittavaikutuksia ne ja ovat vakavia tai kiusallinen. Apteekkiin ehkä neuvoo hallintaan haittavaikutuksia.
ripuli
uneliaisuus
suun kuivuminen
väsymys
lisääntynyt hikoilu
pahoinvointi
seksuaalinen vaikeuksia
vapina
uneliaisuus
tukkoinen tai vuotava Нена
Vaikka suurin OSA haittavaikutuksista alla ei tapahdu kovin Усеин, ne voivat johtaa vakaviin ongelmiin, Jos et tarkistaa lääkäriltä tai hakeudu lääkäriin.
Tarkista lääkärisi kanssa mahdollisimman Pian, Jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee:
sekaannus
levottomuus tai pysty istua
mielialan tai psyykkisiä muutoksia
yliaktiivinen ajatukset ja käyttäytyminen
oireita maksaongelmista (kuten pahoinvointi, oksentelu, ripuli, ruokahaluttomuus, laihtuminen, ihon keltaisuus tai silmänvalkuaisten, tumma virtsa, vaaleat ulosteet)
merkkejä hyytymisestä ongelmia (Esim, epätavallinen nenäverenvuoto, mustelmat, verta virtsassa, yskiminen veren, vuotavat ikenet, leikkaukset, jotka eivät lopeta verenvuoto)
hidas tai epäsäännöllinen syke (alle 50 lyöntiä minuutissa)
oireet glaukooma (Esim, näön hämärtyminen, näkee halot kirkkaita värejä noin во приквечерината, punaiset silmät, lisääntynyt silmänpainettasi, silmien kipu tai vaiva)
oireita sydämen rytmin muutoksia (Esim, jyskytys sydämen syke, huimaus, pyörtyminen, kouristukset)
oireita alhainen veren natriumpitoisuus (Esim, väsymys, heikkous, sekavuus, Таи särkevät, jäykkä, Таи koordinoimattomista lihakset)
Lopeta lääkitys ja hakeudu välittömästi lääkärin hoitoon, Jos jotakin seuraavista tapahtuu:
takavarikointia tai kouristuksia
Serotoniinioireyhtymän (oireita ovat agitaatio, sekavuus, ripuli, kuume, epätavallisen voimakkaat refleksit, heikko koordinointi, levottomuus, vapina, hikoilu, puhuminen tai toimii jännitystä et voi hallita, vapina tai tärinä, nykiminen)
merkkejä verenvuotoa vatsassa (Esim, verinen, musta, Таи tervamaisten jakkarat, sylkeminen jopa verta, veren oksentaminen tai materiaalia, joka näyttää kahvinporot)
merkkejä vakava ihoreaktio kuten rakkuloita, kuorinta, ihottuma kattaa suuren alueen Елин, ihottuma, joka leviää nopeasti, Таи ihottumaa yhdistettynä kuumetta tai epämukavuutta
itsemurha-ajatuksia tai vahingoittaa itseäsi
Jotkut voivat kokea haittavaikutuksia joita ei Оле mainittu. Tarkista lääkärisi kanssa, Jos havaitset oireita, jotka huolestuttavat sinua, Кун käytät Тата lääkitystä.
Onko muita varoituksia tai varotoimia Тата lääkitystä?
Ennen kuin aloitat lääkityksen, muista ilmoittaa lääkärillesi kaikista sairaus tai allergioita sinulla voi olla, mitään lääkkeitä käytät, onko olet raskaana tai imetät, ja kaikki muut merkittävät faktoja terveyttä. Нама tekijät voivat vaikuttaa siihen, kuinka sinun tulisi käyttää Тата lääkettä.
Epänormaali sydämen rytmi: Sitalopraami saattaa aiheuttaa sydämen rytmihäiriöitä, varsinkin suuremmilla annoksilla. Lääkäri voi joskus seurata sykettä ja rytmi примирјето kutsutaan ЕКГ. Ihmiset, joilla на ollut sydämen rytmihäiriö kutsutaan QT-ajan pidentyminen ei pidä käyttää Тата lääkettä. Jos sinulla на sydämen vajaatoiminta, hidas sydämen rytmi, ovat vaarassa alhaisen kaliumin tai magnesiumin tasoa, Кошка tiettyihin sairauksiin tai lääkkeitä, Таи otat tiettyjä lääkkeitä, jotka voivat vaikuttaa sydämen rytmiin (Esim amiodaroni, sotaloli), keskustele kanssa lääkärille, miten Tama lääkitys voi vaikuttaa sairaus, miten sairaus voi vaikuttaa annostelu- ja tehokkuutta Taman lääkityksen, ja onko erityisiä valvontaa tarvitaan.
Verenvuotohäiriö: Sitalopraami voi lisätä mustelmia ja leikkaukset voivat kestää kauemmin pysäyttää verenvuodon. Jos sinulla на verenvuototauti tai ollut verenvuoto-ongelmia, keskustele lääkärisi kanssa, miten Tama lääkitys voi vaikuttaa sairaus, miten sairaus voi vaikuttaa annostelu- ja tehokkuutta Taman lääkityksen, ja onko erityisiä valvontaa tarvitaan.
Дијабетес: Sitalopraami voi alentaa verensokeria (hypoglykemia). Jos sinulla на дијабетес, keskustele lääkärisi kanssa, miten Tama lääkitys voi vaikuttaa sairaus, miten sairaus voi vaikuttaa annostelu- ja tehokkuutta Taman lääkityksen, ja onko erityisiä valvontaa tarvitaan.
Uneliaisuus / heikentynyt valppaus: Sitalopraami saattaa aiheuttaa uneliaisuutta joillekin, jotka ottavat Сита. Vältä toimintoja, jotka vaativat henkistä valppautta, tuomion ja fyysistä koordinaatiota (kuten autolla ajossa tai suorittavat vaarallisia tehtäviä), kunnes selvittää, miten sitalopraami vaikuttaa sinuun.
Murtumat: На olemassa jonkin verran näyttöä siitä, Etta ihmiset ottavat sitalopraamia tai muita lääkkeitä Саман luokan voi olla suurentunut murtumariski (luunmurtumia) kun ne aloittavat ottamaan lääkkeensä ja jälkeen pitkäaikaiseen käyttöön.
Glaukooma: Tama lääkitys voi aiheuttaa oireita glaukooma (silmänpainetauti) pahentuvat. Jos sinulla на glaukooma, keskustele lääkärisi kanssa, miten Tama lääkitys voi vaikuttaa sairaus, miten sairaus voi vaikuttaa annostelu- ja tehokkuutta Taman lääkityksen, ja onko erityisiä valvontaa tarvitaan. Ilmoittamaan näkökyvyn muutokset lääkärillesi mahdollisimman Pian, Кун käytät Тата lääkitystä.
Sydänsairaus: Sitalopraami saattaa vähentää syke joillekin ihmisille, jotka voivat tehdä oireet sydänsairauksien pahempi. Jos sinulla на sydänsairaus, keskustele lääkärisi kanssa, miten Tama lääkitys voi vaikuttaa sairaus, miten sairaus voi vaikuttaa annostelu- ja tehokkuutta Taman lääkityksen, ja onko erityisiä valvontaa tarvitaan.
Munuaisten toiminta: vaikutus sitalopraamin kun tekee ihmiset munuaistoiminnan voimakas heikkeneminen ei Оле hyvin tutkittu. Jos sinulla на munuaisten toimintahäiriöitä tai vaikea munuaissairaus, keskustele lääkärisi kanssa, miten Tama lääkitys voi vaikuttaa sairaus, miten sairaus voi vaikuttaa annostelu- ja tehokkuutta Taman lääkityksen, ja onko erityisiä valvontaa tarvitaan.
Maksan toiminta: Maksan tai maksan toiminta voi aiheuttaa Taman lääkitystä kertyä elimistöön, Мика aiheuttaa sivuvaikutuksia. Jos sinulla на maksaongelmia, keskustele lääkärisi kanssa, miten Tama lääkitys voi vaikuttaa sairaus, miten sairaus voi vaikuttaa annostelu- ja tehokkuutta Taman lääkityksen, ja onko erityisiä valvontaa tarvitaan. Lääkäri saattaa haluta testata maksan toiminta säännöllisesti verikokeita, Кун käytät Тата lääkitystä.
Jos sinulla ilmenee maksan ongelmia, kuten väsymys, huonovointisuus, ruokahaluttomuus, pahoinvointi, ihon keltaisuus tai silmänvalkuaisten, tumma virtsa, vaaleat ulosteet, vatsakipu tai turvotus ja kutiava iho, OTA heti yhteys lääkäriin.
Манија tai хипоманија: Sitalopraami saattaa aiheuttaa aktivoitumisen манија tai хипоманија. Jos sinulla на ollut манија tai kaksisuuntainen mielialahäiriö, sinun tulee seurata lääkärisi ottaen Taman lääkitystä.
Kouristuskohtaukset: Sitalopraami saattaa lisätä riskiä sairastua kohtausten, varsinkin Jos sinulla на ollut kouristuksia. Jos sinulla на kouristuskohtauksia tai joilla на ollut kouristuksia aiemmin, keskustele lääkärisi kanssa, miten Tama lääkitys voi vaikuttaa sairaus, miten sairaus voi vaikuttaa annostelu- ja tehokkuutta Taman lääkityksen, ja onko erityisiä valvontaa tarvitaan. Jos sinulle ilmaantuu kouristuksia, OTA yhteyttä lääkäriin tai hakeudu välittömästi lääkärin hoitoon.
Serotoniinioireyhtymä: Vakavat reaktiot ovat mahdollisia, Кун sitalopraamia yhdistetään muita lääkkeitä, jotka vaikuttavat serotoniinin, kuten trisyklisiä masennuslääkkeitä ja serotoniinin takaisinoton estäjät (lääkkeitä käytetään masennuksen hoitoon). Нама yhdistelmät на vältettävä. Oireita reaktio voi sisältää lihasjäykkyys ja kouristukset, vaikeuksia liikkuvat, ja mielialamuutokset lukien делириум ja levottomuus. Kooma ja kuolema ovat mahdollisia.
Pysäyttäminen lääkitys: lopettaminen Tama lääkitystä yhtäkkiä voi aiheuttaa haittavaikutuksia. Jos olet ajatellut pysähtymättä lääkityksen, tarkista ensin lääkärin kanssa.
Itsemurha tai kiihtymystä: Ihmiset ottaen Tama lääkitys voi tuntua levoton (levoton, ahdistunut, aggressiivinen, emotionaalinen, ja Tunne pidä itseään) tai тој voivat haluta vahingoittaa itseään tai toisia. Нама oireet saattavat esiintyä useita viikkoja ihmistä aloitat lääkityksen. Sinun tulee seurata lääkärisi emotionaalisia ja käyttäytymisen muutokset. Jos sinulla ilmenee jokin näistä oireista tai havaitset niitä perheenjäsen, joka ottaa Taman lääkitystä, OTA heti yhteyttä lääkäriin.
Raskaus: Tama lääkitys ei tule käyttää raskauden aikana ellei hyödyt ylittävät riskit. Jos tulet raskaaksi Taman lääkitystä, OTA heti yhteyttä lääkäriin.
Imettäminen: Tama lääkitys erittyy äidinmaitoon. Jos imetät ja ottavat sitalopraami, SE voi vaikuttaa lapseesi. Keskustele lääkärisi kanssa siitä tuleeko sinun jatkaa imetyksen.
Lapsia: turvallisuutta ja tehoa käyttämällä Тата lääkitystä ei Оле vahvistettu lapsille, ja ei Оле tarkoitettu käytettäväksi alle 18-vuotiaita На raportoitu, Etta käyttämällä Тата ja vastaavia lääkkeitä alle 18 vuotias voi aiheuttaa käytöksen ja mielialan muutokset, kuten itsetuhoisia ajatuksia ja käyttäytymistä.
Seniorit: Кошка Tama lääke poistuu elimistöstä munuaisten ja maksan, eläkeläiset voivat olla suurentunut riski haittavaikutuksia, Jos тој käyttävät Тата lääkitystä. Lääkärisi voi päättää aloittaa pienemmällä annoksella. Jos olet yli 65, keskustele lääkärisi kanssa siitä mitään erityistä seurantaa.
Мита muut huumausaineet voivat olla yhteisvaikutuksia Тата lääkettä?
Saattaa olla vuorovaikutusta sitalopraami ja jokin seuraavista:
abirateronin
alkoholi
alfutsosiini
amantadiini
amiodaroni
amfetamiinit (Esim dekstroamfetamiini, lisdexamphetamine)
anagrelidi
antihistamiinit (Esim, setiritsiini, doksyyliamiini, difenhydramiini, hydroksitsiinin loratadiini)
verihiutaleiden estäjät (Esim, asetyylisalisyylihappoa (ASA), klopidogreeli)
psykoosilääkkeet (Esim, klooripromatsiini, klotsapiini, haloperidoli, olantsapiini, ketiapiini, risperidoni)
kohtauksien lääkkeet (Esim klobatsaami, etosuksimidi, felbamaatti, levetirasetaami, fenobarbitaali, fenytoiini, primidoni, topiramaatti, valproaatti, tsonisamidi)
apomorfiini
aprepitantti
aripipratsoli
"Atsoliryhmän" sienilääkkeitä (Esim, flukonatsoli, itrakonatsoli, ketokonatsoli)
baklofeeni
barbituraatit (Esim butalbitaali, pentobarbitaali, fenobarbitaali)
bentsodiatsepiinit (Esim, alpratsolaami, diatsepaami, loratsepaami)
bromokriptiiniä
bikalutamidi
боцепревир
bosentaani
buspironi
kalsiuminestäjät (Esim, amlodipiini, diltiatseemi, nifedipiini, verapamiili)
selekoksibi
kloraalihydraatti
klorokiini
simetidiini
sisapridi
klopidogreeli
conivaptan
cyclobenzaprine
dabigatraanin
Deferasiroksi
desmopressiini
desvenlafaksiini
deksametasoni
dekstrometorfaania
дијабетес lääkkeet (Esim klooripropamidi, glipitsidi, глибурид, insuliini, metformiini, nateglinidi, rosiglitatsoni)
disopyramidi
domperidonin
dronedaroni
ergotalkaloidit (Esim, ergotamiini, dihydroergotamiini)
famotidiini
fingolimodin
flekainidi
formoteroli
galantamiini
gemfibrotsiili
glukosamiini
hepariini
ХИВ EI-nukleosidikäänteiskopioijaentsyymin estäjät (NNRTI, Esim delavirdiini, efavirentsin, etraviriinin, nevirapiini)
ХИВ-proteaasinestäjät (Esim, atatsanaviiri, indinaviiri, ritonaviiri, sakinaviiri)
isoniatsidi
linetsolidi
litium
pienimolekyylisten hepariinien (Esim dalte-, enoksapariini tintsapariininatrium)
L-tryptofaani
makrolidiantibiootit (Esim, klaritromysiini, erytromysiini)
metadoni
metoklopramidi
metronidatsoli
metyrosine
meksiletiini
meflokiini
mifepristoni
mirtatsapiini
mitotaani
modafiniili
monoamiinioksidaasin (МАО-estäjät, Esim moklobemidi, feneltsiini, rasagiliini, selegiliini, tranyylisypromiini)
мултивитамини kivennäisaineita
lihasrelaksantit (Esim syklobentsapriini, metokarbamoli, orfenadriini)
huume kipulääkkeiden (Esim, kodeiini, fentanyyli, morfiini, oksikodoni)
nefatsodonia
НСАИЛ-lääkkeet (Esim, diklofenaakki, ibuprofeeni, ketoprofeeni, naprokseeni)
oktreotidi
olopatadiinia
омега-3-rasvahappoja
omepratsoli
Paliperidoni
peginterferoni алфа-2б
omepratsoli
pentamidiini
pentoksifylliini
pimotsidi
Prasugreeli
primidoni
prokaiiniamidi
propafenoni
rifabutiinia
rifampiini
rivaroksabaanin
romidepsin
kinidiini
kiniini
Kinoloniantibioottien (Esim siprofloksasiini, norfloksasiinin, ofloksasiini)
Mäkikuisma
skopolamiinilla
muiden selektiivisten serotoniinin takaisinoton estäjien (SSRI, Esim, sitalopraami, duloksetiini, fluoksetiini, paroksetiini, sertraliini)
serotoniiniantagonistit (antiemeettistä lääkkeitä, esimerkiksi, granisetroni, ondansetroni)
serotoniinin ja noradrenaliinin takaisinoton
sibutramiini
simeprevir
sotaloli
stiripentoli
sulfametoksatsoli
takrolimuusia
tamoksifeenin
tapentadol
telaprevir
Tetrabenatsiini
tiatsididiureettien (nesteenpoistolääkkeet, esimerkiksi hydroklooritiatsidin, indapamidi, metolatsoni)
kilpirauhasen tilalle (Esim, kuivunutta kilpirauhasen, levotyroksiinin)
tiklopidiini
tramadoli
tratsodoni
trisyklisiä masennuslääkkeitä (Esim, amitriptyliini, klomipramiini, desipramiini, trimipramiinin)
"Триптан" migreeni lääkkeitä (Esim eletriptaani, sumatriptaani)
tryptofaani
tyrosiinikinaasin estäjät (Esim, dasatinibi, imatinibi, nilotinibi, sunitinibi)
vardenafiili
venlafaksiini
varfariini
tsolpideemi
зопиклон
Jos käytät jotakin näistä lääkkeistä, käänny lääkärisi tai apteekin puoleen. Riippuen erityisistä olosuhteista, lääkäri saattaa haluta sinun:
lopettamaan jonkin lääkkeitä,
muuttaa yksi lääkitys toiseen,
muuttaa käytät toinen tai molemmat lääkkeitä, Таи
jättää kaiken kuin натаму.
Vuorovaikutus kahden lääkitys ei AINA tarkoita, Etta sinun täytyy lopettaa yksi heistä. Keskustele lääkärisi kanssa siitä, miten mahdolliset lääkeaineinteraktioita hallinnoi tai tulisi hoitaa.
Lääkehoito muut kuin edellä mainitut voivat olla vuorovaikutuksessa Taman lääkitystä. Kerro lääkärillesi tai määrääjän kaikista reseptiä, over-the-counter (ilman reseptiä), ja kasviperäisiä lääkkeitä, jotka käytät. Myös kertoa heille mitään lisiä otat. Кошка kofeiini, alkoholi, nikotiini savukkeita, Таи kadun huumeet voivat vaikuttaa toiminnan monia lääkkeitä, sinun pitäisi antaa määrääjän tietää, Jos käytät niitä.
Kaikki materiaali © 2013-2014 MTPkits. Ehdot ja käyttöehdot. Sisältö Tassa ovat залудно tiedoksi. AINA kysyä neuvoa lääkäriltä tai muun pätevän terveydenhuollon tarjoaja kysymyksiä sinulla voi olla koskien sairaus.

Не клиентот коментари за миг.

Nessun cliente commenta per il momento.

 

Non ci sono commenti dei clienti per il momento.

Scrivi il tuo commento

Cymbalta

Cymbalta

Cymbalta

Nardil

Order Now Nardil 15 mg | MTPkits.com

This medication is used to treat depression. Depression is believed to be caused by imbalances in certain brain chemicals. This medication helps to rebalance these chemicals.

 

Scrivi il tuo commento